Leidja

Tuesday, February 2, 2010

Suborinurk on avatud


Mängumaania blogi avamisest saati on inimesed hinge kinni pidades oodanud ka ühe hea mängublogi valmimist ja siin see viimaks on.
Suborinurk on nime saanud hiina-vene ühispiraatprojekti ja kõigi eestlaste lemmikkonsooli Subori järgi ning on sündides valmis edastama kõige vahetumat ja kõige tähtsamat infot mängumaailmast. Millal tuleb uus Tetris välja, kas males mitu etturit lõppu viies saab nad kõik lippudeks muuta või ainult ühe ja kuidas täpselt kabe kõigist keerukamatest kohtadest läbi saada ning lõpuni mängida? Kõigile neile painavatele küsimustele vastused professionaalidelt, kes on need mängud läbi mänginud (mina olen kabe läbi mänginud) või on neid mänge ehk eemalt näinud.


Projektiga liituma on oodatud esmajärjekorras kõik, kellel on kodus subor ja kes on nõus sellest imeväärsest relvast midagi kirjutama, kuid ka kõik teised, kes tahavad mängudest kirjutada. Võib-olla olete mõnda mängu mänginud või näinud eemalt. Võib-olla oli arvutipoe vitriinil mõni eriti äge kõige hüpervõimsama graafikaga uus Leisure Suit Larry või mida te nüüd tänapäeval mängitegi ja ehk te tahate sellest rääkida? Kutse saamiseks võtke sõna kommentaariumis või kirjutage aadressile biomechanoid@gmail.com. Kutseid on piiratud koguses!


Üks mängublogi juba turul on, kuid kindlasti on ruumi ja lugejaskonda ka teisele. Suborinurga nišiks Mängumaaniaga võrreldes saab kõigi eelduste järgi see, et me kirjutame hästi ja me kirjutame huvitavalt ning huvitavatest mängudest.


No comments:

Post a Comment