Leidja

Wednesday, May 9, 2012

Majesty 2 Expansions: Battles Of Ardania, Monster Kingdom




Battles Of Ardania

On otsene jätk Majesty 2-s toimuvale troonitaotlusretkele ja seetõttu ta suht kiirelt ära tüütaski.
Krt, isegi Your Majesty's artefaktid olid samad ja algusest peale olemas ning tekitas lausa imestust , et miks siis juba ka lordide kojas samad lõustad ei molota, aga see selleks.


Ma nüüd täpselt ei mäleta, aga ainuke suurem erinevus põhimänguga seisneski vist selles, et kaartidel on rohem side-queste, mis muudab peli veidi elavamaks ning, et su alamatel on võimalik kaardil vedelevates kirstudes lisaks kullale ka pädevamaid relvi leida..kogu ooper.

H: 5/10 e. Kui põhimänguga kauem pikivahet hoida, siis võib-olla, et käraks paremini.


Monster Kingdom


Sel ajal kui Putin presidendivalimistel skooris, Araabias uus kevad ära jäi ning jevro olemuse üle vaieldi, tegeles minu isa kõige ilusam poeg millegi vähe asjalikumaga.
Nimelt otsis eelpool mainitud isik vastust mitmeid üsna ulmelisi hüpoteese ja palju diskussioone põhjustanud küsimusele, et mis mängu see Ove siiski teise Majesty asemel mängis, et uue templisüsteemi suunal nutulaulu jorutas ja ennast kogu perega Majesty 3-e vastu vaktsineerida laskis.

Vastuse panin ma rasvaselt kirja juba mõned read ülespoole ja niipea ma seda teist korda üles tähendama ei hakka.

MK on siis Majesty teine ekspänsion, ainult, et asjalood on tiba pahupidi. Nimelt on sinu lipu alla rivistujateks tavapäraste inimeste, elfide ja dwrafide asemel hoopis goblinid, leechid, rotimehad ja nii edasid.

Templisüssteemist mainiks siis nii palju, et templeid on ainult üks, ehk siis muuudetud seda tõesti on, aga paraku pean ma hambad ristis selle heaks kiitma, kuna see lisas mängu just seda mida vaja oli, ehk siis vaheldust.

Selle templitantsu jätkuks ütlen, et ekspänsioni puhul andestatav ja isegi tervitatav, aga ärge te jumala eest isegi mõelgegi seda M3-e sisse kompunnima hakata.

Templijandi ja üldse kogu teema lõpetuseks mainin, et sellega kaasnevad ka ainukesed eelnevatega võrreldavad ja mitte kosmeetika alla kuuluvad suuremad muudatused kogu mängus.
Mainitud ja kellegile Grum-Gogi nimelisele tegelasele pühendatud putka püstiajamine annab sulle nimelt võimaluse arendada uusi ja mass effectiga loitse ning igast baasbarakist saad endale ka ühe lisa sõdalasetüübi välja kangutada.

Muu on siis sama mis vana ja õnneks ka pea sama hea kui vana.

H: 7/10 e. algus on raju, aga mida edasi seda lebomaks ja seetõttu ka igavamaks läheb....võib-olla on asi selles, et jätsin põhimängu, Ardania lahingute ja Kollide Kuningriigi vahele liiga vähe aega, aga noh...jälle need vabandused-vabandused.

Ps. Narraatoriks on endiselt George Ledoux, kelle häält on võimalik kuulda ka varsti ilmuvas mängus Warlock: Master Of The Arcane.



No comments:

Post a Comment