Leidja

Saturday, November 24, 2012

A Game Of Thrones - The Game: Beyond The Wall (Blood Bound) DLC




 Mida on kirjutada DLC kohta, mille läbimängimiseks kulub ca 2 tundi....suurt midagi, eksole.
Aga - et asjad siin liiga Isa Pjotri showks ei läheks, tuleb siiski mõned kirjaread valmis veeretada.

Blood Bound või Beyond the Wall (Kuidas soovite) on siis esimene game play-lisa, mis kevadel laekunud Game Of Thrones RPG'le treitud on ning hoolimata selle lühidusest tuleb tunnistada, et jäin enam-vähem rahule.
Tegevus toimub 10 aastat enne põhimängu algust, ehk enam-vähem veidi peale Kuningas Roberti Mäsu lõppu.
Põhimängust tuttav ja endiselt kähehäälne Mors on just Öisesse Vahtkonna astunud ning - kohe läheb mölluks.




Mainin, et kõrgendatud huvi tekkis mul selle DLC vastu peale seda, kui kusagilt jäi silma, et selles selgub kuidas Mors Westford endale need ilusad armid ja Lihuniku hüüdnime sai.
Mitte, et ma oleks selle üle varem kordagi mõelnud, aga kui selline kont juba õhku visatakse, siis tundub et midagi on pakkuda.
Spoilerdan ja ütlen, et väga ei ole...vähemalt armide kohapealt mitte.
Tegelt kui end veel korraks negatiivsuse lainele häälestada, siis võiks ju ka vinguda, et mängus, mille combat system ei soodusta üks-ühele kaklusi, peaks neid tunduvalt vähem olema.
Ok, ok - päris Mafia 2'e tasemele ei langetud, aga kui juba kolmandat(järjest) üks-ühele matši pidama läksin, siis viskas juba kerge kopa ette.
Õnneks jäädi selle juurde, et kolm on kohtuseadus ning edasi läks kõik aina paremaks.
Paremaks tähendab kahjuks, aga seda, et role-play osast on loobutud ning  Blood Boundi näol on tegemist sellise Of Orcs and Men'i laadse jookse-mööda-koridori-ja-tümita-kõiki peliga.
Erinevalt viimatimainitust on BB aga vähemalt lühike ja see on hea...
Krt, no natuke pikem oleks võinud siiski olla ja kui see armide teema oli säästukas, siis oleks võinud Morsi tulevasel koeralgi natukese pikemalt peatuda, aga ...ok-ok...nelja jevri ja üheksakümne üheksa cendi eest pole vähe...ülemäära palju ka mitte.

Pealegi, maailma koledaima digikoera sissetoomine annab mulle alust arvata, et varsti peaks veel mõni DLC laekuma ja vähemalt siinkribaja jaoks on see hea uudis.

H: 7/10 e. 2+ tundi kakelungi, üheksa levelit, üks meeldiv üllatusmoment ning top-notch lõpuvideo - Mini-DLC kohta täitsa OK

Seotud:
Game Of Thrones: The GameArvustav tutvustus Suborinurgas, Rock, Paper, Shotgun'i Review ja Official page




No comments:

Post a Comment