Leidja

Monday, January 14, 2013

Just Dance I


Nagu Agu, kes sihvkasid sõi, alustan ma algusest ja ajan jälle kõik süü enda tütre kaela.
Kõigepealt ajan ma tema kaela selle, et ta kuskilt kõhuviiruse välja koukis ja ei luba isa väriseval südamel öist und nautida. Teiseks ajan ma tema kaela selle, et tütarlaps nagu tütarlaps ikka, tunneb ta suurt huvi jalakeerutamise vastu. Sellepeale mõtlesingi, et võiks plikale Dance Padi muretseda ja kõik oligi ilus ja tore seni, kuni mu kaasa mulle ühte väikest asiaati tutvustas:

Friday, January 4, 2013

Achievement hunter, Oktoober - Detsember 2012

Ma olen tükk aega vaadanud kus kõik kribavad siin ja mina istun nagu rudiment nimekirjas. Ometi ma kulutan päris viisakalt aega mängimisele. Vahepeal isegi ebaviiskalt palju, nii et paljud asjad kipuvad kõrvalt venima. Samas ei mängi ma alati selliseid mäng, millest viitsiks või oleks pikalt pajatada. Seega mõtlesin, et teeks siis korra kvartalis väikese ülevaate tõestamaks, et minus ikka voolab mänguri veri.
Postituse nime osas  ei ole ma muidugi eriti originaalne, kuna on olemas sama nimega youtube'i kanal, mida ma vahepeal vahin. Samas minu mängurluse juures on väga määravaks mingite eesmärkide saavutamine, millest on aru saada kui ma mõned postitused olen ära teinud.

Thursday, January 3, 2013

antimängupostitus (The Dark Eye: Chains of Satinav)

Esimest korda kirjutan ma mängust, mida ma ei mänginud kauem kui viis minutit. Mul ei olegi vist kunagi varem isegi mitte juhtunud seda, et mäng läheb normaalselt käima (kuigi see jooksis mul veidi aeglaselt ka) ja ma lihtsalt ei mängigi seda.


Esiteks hakkasid mulle see paljukiidetud imeline graafika täiesti vastu. Ma ei tea, miks, aga selle mängu välimus ei olnud minu jaoks üldse nauditav, pigem vastupidi.

Wednesday, January 2, 2013

Yesterday (2012)


Mmmm, seekord on väga raske arvustust kirjutada. Ma ei ütleks, et see oleks halb mäng, see sai siiski adventuregamersilt neli tärni. Ja kõik teavad, et kui juures on hoiatus teemal "mõne jaoks võib see liiga kerge olla", siis mina päris kindlasti nende mõne hulka ei kuulu, nii et sellega ei olnud muret. Sellest hoolimata oleks minu maksimum 2.5 punkti viiest.


Mäng on selles mõttes huvitav, et sama teemat näidatakse mitme erineva nurga alt, aga mõned tegelased on täiesti naeruväärsed. Selle kannataks veel välja, et seda on ühe peategelase kallim ja lisaks ka tema vaimne õpetaja, aga see, kui arch enemy ka on lihtsalt naeruväärseks tropiks tehtud, viib kuidagi kogu mängu taseme alla.