Leidja

Sunday, May 27, 2012

Imperia Online e. jälle see sama jama.




Alustagem:

Imperia online-i nimeline ja brauseripõhine strateegiamäng on minu jaoks nagu paha haigus. Ehk siis iga paari aasta järel avastan ma, et olen lihtsalt " naljapärast " endale uue kasutaja teinud.
"Puhtalt nalja pärast" kasutaja tegemisele järgneb tavaliselt see faas, mil ma "puhtalt professionaalse huvi pärast" seda klõpsin ning nagu tavaliselt ei suuda ma ka seekord meenutada, et millal täpselt oli see hetk , mil ma äratuskella enda vägede tagasisaabumise ja muu mänguga seonduva järgi seadistama hakkasin....

Sisejuhatuse kokkuvõtteks võibki öelda, et kui Rome Total War-i pärast saatsin ma töökoha kuradile(x2), siis Imperia online-i tõttu kaotatud unetundide arvu ei julge ma isegi umbes kokkuarvama hakata.

Saturday, May 12, 2012

Mount and Blade: Warband - GoT: A Clash Of Kings (mod)



Ove juba kirjutas kunagi pika jutu Mount & Blade-i kohta ja ülelugeda saab seda siit.

Tema poolt ülestähendatud kirjaread lahkavad siis esimest MB versiooni. Peale esimest ilmus kõigi seaduspärasuse reeglite järgi nähtavale, aga uuem versioon ja see kandis nime Mount and Blade - Warband.
Warbandi peamisteks erinevusteks võrreldes eelkäijaga oli see, et mingi rahvus muudeti slaavipäraseks ning mänguväljadele puistati peotäis printsesse ja muid tähtsaid puudrininasi.
Otseselt halvemaks see mängu ei teinud, väga palju paremaks ka mitte.

Friday, May 11, 2012

Blood Bowl - Legendary Edition e. veri, täringud ja ovaalne pall.


Eesolev post on mõnes mõttes midagi uut - vähemalt minu jaoks. Esiteks kirjutan ma mängust, mida võib läbi sõrmede nimetada Ameerika jalgpalli teemaliseks mänguks, ning teiseks kirjutan ma mängust, milles ma kapitaalselt sakin.
Täpsemalt öeldes "sakin nagu muda" ja selle kõige halvemalt mängulisemas tähenduses.
Näitena, et kümnest matšist olen ma suutnud suutnud vähem kui kahe touchdowniga pähe saada ainult ühe, ning isegi silmade kinnipigistamisest ei piisa, et seda kuidagigi positiivseks nimetada.

Wednesday, May 9, 2012

Majesty 2 Expansions: Battles Of Ardania, Monster Kingdom




Battles Of Ardania

On otsene jätk Majesty 2-s toimuvale troonitaotlusretkele ja seetõttu ta suht kiirelt ära tüütaski.
Krt, isegi Your Majesty's artefaktid olid samad ja algusest peale olemas ning tekitas lausa imestust , et miks siis juba ka lordide kojas samad lõustad ei molota, aga see selleks.

Wednesday, May 2, 2012

Eelinfo: Game Of Thrones - The Game




Üldiselt ei ole plaanis Exekuteeritud Suborinurka arvustavate mängututvustuste blogist mingiks uudistekuubikuks ümber korraldada, aga kuna Cyanide-i poolt väljaantav teine "Jää ja tule laulu" teemaline mäng on igasuguste kolmandate diaablode ja special effektide varju jäänud, siis viskan paar rida ja ridu loopides rõhun pealiskaudsusele.


Eeltutvustuse alustuseks võib mainida, et ehkki mul endal on suht savi, hindavad paljud just seda, et mäng on peamiselt tehtud siiski raamatute ja mitte seebika põhjal, ja et mängusisese loo kulgemist on mõjutanud lisaks oma raamatutele ka R.R. Martin isiklikult.
Kes tahab, võtab seda kullana, kes ei taha, see teeb muud järeldused. Ma ise kujutan näiteks hallimatel hetkedel endale ette, kuidas isa Pjotr läbi kallerdunud aja, Jäise ja Tule raamatutest kaugeneda üritab ja tuju läheb kohe paremaks - see lause oli nii inside nali, et enamusel lugejatest ei olegi mõtet selle üle pead murda.